≡ Menu

Plast je Kat overal? De Oplossing Is Makkelijker dan je Zou Denken!

Als je probeert om je kat, die overal plast, te stoppen, zal dit artikel je laten zien hoe je veel tijd kunt besparen, en zelfs geld. Ik zal je 3 grote oorzaken laten zien waarom een kat zijn kattenbak links laat liggen en hoe je dit binnen de kortst mogelijke tijd kan stoppen.

Locatie, locatie, locatie. Ik bedoel niet waar je kat wat onroerend goed heeft. Ik bedoel de plek die jij als beste locatie hebt uitgekozen voor de kattenbak. Hierbij moet je rekening houden met zaken als loopverkeer en algemene onrust rond de plek waar je kat plast.

Je kat heeft niet de luxe om naar de badkamer te gaan en de deur te sluiten, dus is het aan jou om een plek te maken waar hij wat privacy heeft en niet gestoord kan worden door de hond of de andere katten. Ook is het belangrijk dat je bak weghoudt van zijn eten. Jij wilt toch ook niet eten op de plek waar je je behoefte doet? Je kat ook niet!

kat met kattenbak

een kat wil een rustig plekje om zijn behoeftes te doen

Nu we het toch over de kattenbak hebben, een ander belangrijke factor is het soort grit wat je gebruikt. Sommige katten zijn kieskeurig over de ondergrond en zullen beslissen dat ze het gevoel van klonterig grit niet lekker vinden voelen. Probeer verschillende merken en probeer de geurende grit te vermijden.

De derde grote oorzaak die je moet aanpakken om je kat te stoppen met plassen op alle plekken, is stress. Je kat is veel gevoeliger voor verandering in hun omgeving dan jij of ik, dus hou hem goed in de gaten. Verhuizen of nieuwe huisdieren zijn 2 veel voorkomende redenen waarom een kat zal protesteren met hun blaas.

Nu je het belang begrijpt van de plaatsing van de kattenbak, ondergrond voorkeur en vermijden van stress, kun je beginnen met het oplossen van het ongeschikte urineren van je kat. Mijn vrouw en ik hebben deze lessen op de moeilijke manier moeten leren, onze kat plastte zoveel op één plek in ons appartement dat het begon te lekken, met als resultaat: duizenden euro’s schade aan het plafond van onze benedenburen.
We hebben op internet heel veel gelezen over hoe we onze kat konden laten stoppen, en waren niet helemaal tevreden over wat we konden vinden. We hebben de maanden daarna alle relevante informatie verzameld en interviews gehouden met dierenartsen in onze omgeving en vanover de hele wereld.

Klik hier om je kat te stoppen met het plassen naast de kattenbak in 4 dagen

De resultaten van ons onderzoek zijn hier te vinden of op onze website waar we veel artikelen op hebben die gaan over ongeschikt urineren bij katten. Een kat die naast de bak plast is een frusterend probleem en kan ook nog eens dodelijk zijn voor je kat als je niet weet wat je moet doen. Maak je huiswerk en help je kat, voordat het te laat is.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment