≡ Menu

3 Verbazend Simpele Manieren om Je Kat Te Stoppen met Op Je Bed Te Plassen

Een kat die op je bed plast in plaats van op de kattenbak is de nachtmerrie van elke katteneigenaar. In dit artikel zal ik het hebben over 3 simpele dingen die je vandaag nog kunt doen om het probleem misschien .
Nummer één op je prioriteitslijstje moet zijn: breng je kat naar de dierenarts. Een kat met een medisch probleem is een serieus probleem, en tijd is belangrijk. Vraag de dierenarts om een algeheel lichamelijk onderzoek en vertel hem/haar dat je kat op je bed plast. Je dierenarts zal waarschijnlijk een urineonderzoek doen om vast te stellen dat je kat een urineweginfectie heeft aangezien dit een veelvorkomende oorzaak is van ongeschikt urineren. Alle medische problemen moeten worden verholpen of uitgesloten voordat je door kunt gaan met het vaststellen of het om een gedragsprobleem gaat.De volgende stap die je moet nemen is alles weggooien waar de kat op geplast heeft. In het geval dat een kat op het bed heeft geplast, moet je ook het beddegoed weggooien. Dit lijkt een beetje drastisch maar het is de effectiefste manier om er zeker van de zijn dat alle chemische aantrekking is verwijderd.Als het iets is wat moeilijk is om helemaal weg te gooien, zoals tapijt, probeer het dan met een sterk schoonmaakmiddel zoals Nature’s Miracle of een stoomreiniger schoon te maken.
kat plast op bed

Ook al denk je dat de geur weg is, er hoeft maar een heel klein beetje achter te blijven en je kat zal dit ruiken waardoor het moeilijk voor hem is om te stoppen met plassen op die plek.

De derde factor waar je je van bewust moet zijn is stress. Als je meerdere katten in je huis hebt, is het belangrijk dat ze allemaal een eigen plek hebben. Ze zouden ook hun eigen kattenbak moeten hebben. Dit kan moeilijk te bereiken zijn als je veel katten hebt maar je moet echt overwegen om dit te doen. Ideaal is het als je één kattenbak meer hebt dan het aantal katten.

Nu je het belang begrijpt van het uitsluiten van medische problemen, schoonmaken van alle gebieden of spullen die nat zijn van de urine en stress uit het leven van je kat halen, ben je goed op weg naar het doel om je kat te latten stoppen met naast de bak te plassen.

Het heeft mijn vrouw en mij veel maanden en veel euro’s gekost om deze waardevolle lessen te leren. We hebben een kat die ons veel geld kost en zenuwachtig overal in ons appartement plast. We waren wanhopig om een oplossing te vinden dus besloten we om het recht in onze eigen handen te nemen.

We hebben op internet veel gelezen over hoe de kat te laten stoppen met plassen op het tapijt en waren niet helemaal tevreden over wat we vonden.

We hebben de maanden daarna alle relevante informatie verzameld en interviews gehouden met dierenartsen in onze omgeving en vanover de hele wereld.

De resultaten van ons onderzoek zijn hier te vinden of op www.katplastinhuis.nl waar we veel artikelen op hebben die gaan over ongeschikt urineren bij katten.

Een kat die naast de bak plast is een frusterend probleem en kan ook nog eens dodelijk zijn voor je kat als je niet weet wat je moet doen. Maak je huiswerk en help je kat, voordat het te laat is.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment